Näin Pannu kuumana -blogissa aivan ihania Domino-pallosia ja niitähän oli sitten pakko itsekin kokeilla. Palleroitten ohje löytyi täältä. Sinnekin blogiin ohje oli päätynyt useamman mutkan takaa, mutta ohjeen alkuperä on Bakerellan blogista.

Domino-suklaa -pallot

1 pötkö Dominoita
n. 3 ruokalusikallista vaniljatuorejuustoa

Kuorrutukseen n. 4 riviä Pandan valkosuklaata

Erottele kekseistä täyte ja murskaa keksit. Lisää keksimuruihin täytteet ja vaniljatuorejuusto. Sekoita tasaiseksi massaksi. (Itsellä tuorejuustoa ei ollut tarpeeksi joten lisäsin hieman sulaa voita jotta sain massaan paremman koostumuksen). Nosta jääkaappiin n. 15 minuutiksi. (Minulla oli yön yli kun meni niin myöhäiseksi että piti jatkaa seuraavana päivänä ja massahan oli sitten ihan kivikovaa, joten lämmitin vähän aikaa mikrossa.) Jaa massa ensin puoleksi ja jatka puolittamista kunnes saat n. 30 palaa. Määrä riippuu siitä minkä kokoisia palloja halutaan. Pyörittele palat palloiksi ja asettele tarjottimelle tms. alustalle. Nosta pallot jääkaappiin ja anna jäähtyä 1-2 tuntia.

Valmistele kuorrutus sulattamalla suklaa vesihauteessa (tai varovasti mikrossa). Nosta pallero haarukan päälle ja kaada lusikalla suklaata päälle. Auta sen jälkeen toisella haarukalla suklaalla kuorrutettu palleroinen varovasti alustalla. Ebeltä löytyy kuvalliset ohjeet täältä.

Tein aluksi valkosuklaalla kuorrutettuja ja kun se meni pieleen niin sitten jatkoin Fazerin sinisellä. Pidin suklaata liian kauan lämpimänä ja siitä tuli jähmeää eikä se sitten enää valunut kauniisti palleroisten päälle. Pelkäsin niin että sukla ehtii jähmettymään jos otan sen levyltä pois ja sitten niin kävi jokatapauksessa, huoh... Onneksi ei vaikuttanut makuun joka ainakin Miehen mielestä oli oikein onnistunut!

1244044484_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä lähikuvaa sydämen muotoisesta:

1244044631_img-d41d8cd98f00b204e9800998e