Tällaisen nallekakun tein jo jokin aika sitten mutta on unohtunut laittaa blogiin kun univajetta oli siihen malliin ettei jaksanut kovin paljon mitään ylimääräistä. Tähän kakkuun halusin kokeilla vaahtokarkkitaikinan värjäämistä kaakaojauheella, kreemiä eristeenä ja kinuskin tekoa maidottomana. Paljon kokeiluja yhteen pikku kakkuun! Onneksi ei mennyt kaikki pieleen

Pohjana kakussa on sama pohja kuin aiemminkin, en ikävä kyllä vielä ollut saanut kommentteihin tullutta toista ohjetta joka olisi sopinut paremmin vähemmän makeuden takia. Tästä tuli liian makea kun täytteenä oli banaania ja kinuskivaahtoa, mutta tuli syötyä kuitenkin. Kreemi (maidoton margariini&tomusokeri) oli positiivinen yllätys sillä muistan nuoruudestani suuren inhon kreemiä kohtaan, mutta ainakaan ohuelti vaahtokarkin alla kreemi ei haitannut ollenkaan. Sitä vain oli todella vaikea saada tarttumaan kakun pintaan tai ainakin täytteen kohdalle. Saattoi kyllä johtua siitä että tein kreemistä ehkä turhan jämäkkää tai sitten siitä että lisäsin täytteeseen liivatteen jotta saisin sen pysymään kasassa.

Parasta kakussa oli ehdottomasti koriste, vaahtokarkkitaikinasta tuli nimittäin tosi herkkua kun siihen lisäsi kaakaojauhetta. Maistui aikalailla samalta kuin Sukulakun täyte eikä kaakaojauhetta tarvinnut paljon käyttää värin eikä edes maun saamiseen. Kokonaista kakkua en kuitenkaan lähtisi yrittämään kuorruttaa kaakaolla tummaksi värjätyllä vaahtokarkkitaikinalla sille se muuttaa taikinan "olemusta" sen verran että siihen tulee helpolla halkeamia, minkä huomaa varsinkin nallen takajalasta. Ehkä jos sen taikinan värjäisi vielä tuota vaalempaa sävyäkin vaaleammaksi ruskeaksi... Namia siitä ainakin tulisi! Loppuun vielä kuva sisuksesta: