Eli kirjaimellisesti sitä itteensä taas lensi. Kuopus innostui kesken vaipanvaihdon toteuttamaan itseään, onneksi esikoinen oli päikkäreillä eikä jaloissa pyörimässä niin kuin normaalisti joten selvittiin suht vähillä siivouksilla tällä kertaa! Toinen kakkamainen asia oli että ei sitten päästykään eilen sinne vyöhyketerapiaan. Se siirtyi ensi viikolle ja Kuopus eilen itkeskeli oikein urakalla, joten kirosin asiaa mielessäni. Iltaa kohden Kuopus onneksi kuitenkin rauhoittui ja yö sujui loppujen lopuksi aikas hyvin. Nyt vaan toivotaan että rauha jatkuisi koko viikonlopun!

Kakasta kakkuihin.. Eilen illalla käytiin sitten vähän shoppaamassa vaahtokarkkeja jotta pääsen taas harjoittelemaan vaahtokarkkitaikinan tekoa. Kuopuksen nimiäisiin tein sillä kuorrutetun kakun ja kaiken sähläyksen jälkeen se onnistuikin aikas loistavasti. En ole pahemmin kakkuja aiemmin tehnyt joten olisi varmaan pitänyt aloittaa jostain helpommasta, mutta vaikka välillä olinkin purskahtaa itkuun kun niin moni asia meni pieleen niin aion ryhtyä siihen uudestaan! Tällä kertaa teen kakun ihan vaan muuten vaan niin ei ole sellaista painetta onnistumisesta. (Viimeksi vieraat olivat tulossa tunnin päästä kun vaikutti siltä että kakku on ihan tuhoon tuomittu kun vaahtokarkkitaikina takertui pöytään ja täytteen suklaa paloi sulatettaessa ym...).

Tänään taidan kuitenkin aloittaa omenahyveen tekemisellä että saa pahimman makean himon taltutettua. Ohje löytyy kaurahiutalepussin takaa nimellä omenakaurapaistos. Siinä vaan on paljon omenaa ja vähän päällystettä joka taas itsestä on parasta koko paistoksessa. Pitää vähän muokata ohjetta...